Kako je kultura u Srbiji dotakla dno?

Kako je kultura u Srbiji dotakla dno?Pravo pitanje,koje mozda jako dugo ceka i pravi odgovor.Posle nepunih 7 godina istrazivanja,dosao sam do nekih podataka koji su priznajem i mene licno uznemirli,jer ipak sam covek;nisam kiborg,na moju veliku zalost.

Secam se,kad je jedna od zvezda ,,Prvog glasa Srbije" objavila da se povlaci sa scene,jer su izvesne prostitutke preuzele medije,ima ko ih placa,i tako su pevacice postale ili potisnute,ili prinudjene da se odluce za dodatnu delatnost.One koje dugo traju na sceni,nemaju ovih problema,jer imaju odakle da se finansiraju,pa polako,ide slabije,ali traju.Pomenuta zvezda naravno nije htela da se ponizava i resila je da se povuce.Naravno,kako pisac Dejan Lucic kaze u svojoj knjizi ,,Tajne lopovskog zanata",a to je ,,ne nudi ti niko,da budes prostitutka,nudis se ti",e devojka koju sam spomenuo sve to nije zelela,zato se brzo sa muzicke scene i povukla.

Od skora je pocelo da se suska o izvesnoj elitnoj prostituciji,pa da vidimo o cemu se radi.


Dakle,trazi se mlada,lepa,obrazovana,talentovana i bez para,koja bi dala,da bi uspela.Evo detaljnije price.


Vidimo da mnoge od njih gledaju karijeru da steknu preko noci,pa pocnu u rijalitiju,a onda idu dalje,i narod to nazalost guta.Medjutim,postoje periodi kada se te ,,dame" ne pojavljuju u medije.Narod tada misli,da su one zaradile dovoljno,pa su se povukle,ali nije istina.Evo gde su.


Evo i kako se sve to radi.


Verovatno se pitate koje su to,evo sta je isplivalo.


Muce vas inicijali,kao i mene.Resili smo i taj problem tj. resili su,ja sam samo pronasao videoklip.


Puno je iznenadjenja,zar ne?Najvise me iznenadilo,da su se na spisku nasle Mia Borisavljevic i Natasa Savija,prosto mi ne deluju tako,ali ozbiljno.Evo sta Mia kaze na sve to.


Bicu iskren,slepo joj verujem,jer onaj ko se time bavi,nema smelosti da ovo izjavi,samo zato joj verujem.Mozda ima i tu drugih nevino optuzenih dama,tako da bi iskreno voleo da svaka u dogledno vreme demantuje navode iz dva pretposlednja klipa do sada.Medjutim,ovde se pominju i jedna knjizevnica,za koju kazu da je pocela u jednom rijalitiju,kao i jedna modna blogerka.Pogledajte,molim vas ovo.


Suvisno je pominjati ta imena,tako da ako novinari lazu,neka gospodjice demantuju.

Ima i onih koje javno priznaju,da se time bave,sto meni kao autoru ovog teksta ide u prilog.









Moze Sanja Stankovic da demantuje koliko hoce,ona je vec zbog toga bila osudjivana i tu je svaki razgovor suvisan.

Takodje,jedna transrodna pevacica je dala intervju novinarima,gde je priznala da je elitna prostitucija njeno drugo zanimanje;u pitanju je Elektra Elite;sledi link kao prilog.

https://www.alo.rs/vip/estrada/otkrila-kolika-joj-je-tarifa-a-evo-ko-su-joj-musterije-video/361433/vest

Nedavno je bila privedena i poslednja miss SFRJ Slavica Tripunovic,zvana ,,Dajana",ali je ubrzo pustena uz novcanu kaznu;evo linka kao dokaz.

https://www.kurir.rs/crna-hronika/3905099/slavica-tripunovic-dajana-uhapsena-zbog-prostitucije

Pogledajte kako su prisluskivali jednu novopecenu pevacicu,i sta su primetili.


Evo sta nam jos otkriva novinarka ,,Kurira" Ljiljana Stanisic,koja je i sama imala problema,jer je gurala nos tamo gde je niko nije zvao,samo da bi otkrila najvecu tragediju nase nacije.

Ko je kriv,sto su ovakve osobe dobile tako veliki medijski prostor i istisnule brojne talentovane i obrazovane devojke,od kojih su neke i fakultetski obrazovane,i to na inostranim univerzitetima,kao sto je slucaj sa pevacicom koju sam na pocetku pomenuo?Pa jasno je,krive su televizije koje su emitovale takve programske sadrzaje,koje su im dale sansu.U pitanju su televizije ,,Pink" i ,,Happy",koje su emitovale rijalitije,tipa Zadruga,Farma,Parovi,Veliki brat isl.Zato se ponos nacije sklonio sa scene,jer je zbog novca i bezobrazluka sramota isplivala.Sta raditi sa ovakvim televizijama?Pa jasno je,oduzeti im upotrebnu dozvolu za rad,televizije zatvoriti i uhapsiti i osuditi vlasnike,zbog sirenja nemorala i destrukcije medju decom i omladinom.

Trenutno najcitaniji tekstovi

Pesme koje imaju izvesne slicnosti(obrade i/ili plagijati)

Citati o umetnosti

Estrada i podzemlje