Tajanstveni nestanci poznatih licnosti

Koliko puta ste culi na TV-u,ili procitali u novinama da je neka poznata licnost preminula.Verujete u to sto cujete,zar ne?Normalno,dok se to suprotno ne dokaze.Kada prava istina ispliva na videlo,obicno se osecate prevareno i namagarceno.To me podsetilo na jednu scenu iz one Bajiceve serije,,Selo gori,a baba se ceslja",gde braca Dragan i Radoslav,s obzirom da se dugo nisu videli rese da malo procaskaju,a razgovor tece ovako.

,,Radoslave,ja sam zaustavio voz.Novine su pisale o tome,a novine pisu samo istinu,jel' tako?",upita znatizeljni Dragan,ponosan na svoj uspeh.

,,Lud si sto gradi.",rece mu bata Radoslav,ne mogavsi osmeh s' lica da skine zbog ove odvale.

Dakle,ova dva momka su nam na jedan satirican nacin stavila do znanja,koliko novinarima mozemo verovati,sto naravno dovodi u pitanje opstanak njihove profesije;ali to je njihov problem.

Hajde da saznamo,koje su to javne licnosti misteriozno nestale.

1.Elvis Prisley


Uprkos tome,sto je Elvis bio kralj R'n'r-a,on je kako nam klip kaze bio i visestruki sektas,ali i deo globalne elite koja ga je i ucinila tako popularnim,ali je zbog neposlusnosti prema istima morao da se povuce,na jedan malo cudan nacin.

2.Michael Jackson

Kralj popa,inace zet kralja rocka takodje je odrastao kao sektas,a oni koji su stvorili Prisleya,stvorili su i Jacksona,evo dokaza.



3.Bruce Lee

Takodje,smrt ovog hongkonskog i americkog glumca je prava misterija,evo i zbog cega.


A evo ko je bio Bruce Lee.


4.2-Pac


Kome li je ovaj covek smetao?


Znaci,to je to.Kad puno pricas protiv nekog silnog,onda bivas sklonjen.

5.August Ames

Zasto je ona bila bitna?Odgovor na ovo pitanje saznajemo u sledecem video klipu.


Dakle,ovde izvlacimo sledeci zakljucak:KADA TE NEKO DEBELO ZADUZI(POMOGNE TI DA NAPRAVIS KARIJERU),ONDA GUBIS PRAVO DA SLOBODNO RAZMISLJAS!

Nego,pade mi na pamet da pitam,da li svetom vladaju pederi?Da li se njima ne sme niko zameriti?

Pa ne bi bas rek'o da je sve tako,pre ce biti da imaju jaku podrsku nekog ko ne stedi svoj novac,finansirajuci smanjenje broja stanovnika na planeti.

6.Tose Proeski

Za ovog slavnog pevaca,mediji su nas obavestili da je poginuo 16.10.2007.godine,a samo dva meseca kasnije isplivalo je ovo:


O Tosetu postoji poseban post na mom blogu,tako da ne zelim detaljno da se time bavim,samo cu reci da se sklonio na isti nacin kao Elvis Prisley,da bi izbeg'o ubistvo zbog krimi klana koji mu je finansirao karijeru,jer ako oni padnu,pada i on.Tacnije,trebao je da otkrije policijskim organima prljave radnje svojih sponzora.Mozda vam je tesko da prihvatite,ali ovaj covek je i dan danas ziv i krije se u Londonu,ali pod nekim drugim identitetom,i naravno neguje drugaciji imidz,da ne bi bio identifikovan.  

7.XXXTentacion

Tako mlad,a vec taoc.Pogledajte zasto.


8.Tammy Lynn Leppert


 

Dakle,da li novine uopste pisu istinu?

Razmislite o tome! 


Trenutno najcitaniji tekstovi

Pesme koje imaju izvesne slicnosti(obrade i/ili plagijati)

Citati o umetnosti

Estrada i podzemlje